Dacă aţi încheiat în scris, telefonic sau prin internet, cu magazinul Kaolin.ro, un contract de livrare marfă, în calitate de consumator ( de ex. comanda unui produs), atunci beneficiaţi de dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de 10 zile de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Astfel, dacă sunteți nemulţumit de performanţele sau calitatea produsului, aveti dreptul de a denunţa unilateral contractul în termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului.

Paşii care trebuie urmaţi:

1. Completarea FORMULARULUI DE RETUR.
2. In urma completarii formularului, un curier va prelua comanda la data specificată de dvs.
3. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original);

Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:
- Cheltuielile de restituire vor fi suportate de către client, conform legii, și vor fi achitate curierului în momentul preluării acestora.
- Expeditor: Nume Prenume
- Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
- Destinatar: S.C.Pro Ceramic Art Deco S.R.L
- Adresa: Strada depozitelor, Pitesti, Arges
- Numar factura: ****

 

Inlocuire sau retur bani

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre Kaolin, in contul indicat la completarea formularului.

Atunci când doriți să returnați un produs care prezintă semne de deteriorare, veți primi doar o parte din valoarea achitată pentru achiziționarea produsului, diferența de preț nerambursat reprezentând contravaloarea agreată de părți ca despăgubire pentru prejudiciul suferit ca urmare a deteriorării produsului.

Clienții persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform Ordonanței nr. 130/2000 din 31/08/2000.

Magazinul nu este functional.

Viziteaza magazinul Kaolin.ro pe ShopMania